/ БГНЕС, архив
Полицията ще ограничава трафика за отбелязването на Деня на труда
От 11.00 до 13.30 ч. днес по преценка на полицията движението в части от центъра на София ще бъде ограничавано. Във връзка с честването на Деня на труда - 1 май, може да бъде затворено движението по булевард „Цар Освободител” - между „Г.С. Раковски” и площад „Независимост”, по ул. „Леге” - между „Съборна” и „Цар Освободител”, както и по участъка от „Княз Ал. Дондуков” между улица „Веслец” и „Княгиня Мария Луиза”.
 
Визитата на папата у нас: Историческо събитие, което световните медии ще проследят

Забранява се паркирането на автомобили по улица „Оборище” между „Г.С. Раковски” и „Васил Левски”, под моста пред Националния стадион, както и на площадите „Александър 1” и „Независимост”.
 
От днес започва и реорганизация на движението в центъра на София във връзка с посещението на папа Франциск. Тази вечер се въвежда забраната за паркиране на площад „Княз Александър 1”, която ще важи до 6 май. От четвъртък вечер няма да може да се паркира и около храм „Свети Александър Невски” в частта зад църквата „Света София”.
 
Папа Франциск идва в България, ще се срещне с Радев и Борисов на 5 май

От 4 до 6 май ще бъде забранено паркирането в района на Националния стадион, бул. „Княз Ал. Дондуков”, „Московска” и около Президентството. От 3 до 6 май автомобили няма да се пропукат по „Цар Освободител” от „Г.С. Раковски” до площад „Независимост”, както и по ул. „Оборище” между „Г.С. Раковски” и „11 август”.

Всички новини около посещението на папа Франциск в България можете да откриете тук