Къде и кога няма да има вода в София на Стефановден
Къде и кога няма да има вода в София на Стефановден / netinfo

На 27 декември 2016 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Ангел войвода" , жк. „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бл. 67 вх. А и Б, бл. 128А, бл. 69

ул. „Дончо Ватах" магазин „Фантастико"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 67.

На 27 декември 2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличнен водопровод на ул. „Георги Никифоров" с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Светльовци", ул. „Кокиче", ул. „Читалищна", ул. „Напредък", ул. „Зора", ул. „Хан Аспарух" и ул. „Георги Никифоров"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Читалищна" ъгъла с ул. „Георги Никифоров".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 27 декември 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Реката" , с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Реката" от ул. „Георги Никифоров" до ул. „Училищна"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Реката" ъгъла с ул. „Георги Никифоров".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.