/ снимка: Dariknews.bg
На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон“ , жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. " Иван Хаджиенев" от ул. "Иван Грозев" до ул."Божурище"
ул. "Цар Симеон " от пл. "Преображение" до бул."Константин Величков“"
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Зографски манастир“.
 
На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Балкан“, кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Васил Левски“, ул. „Балкан“, ул. „Гилица“ 
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска
вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ №2.
 
На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Филиповско шосе“, жк. „Люлин“ 8, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
по ул. „Филиповско шосе“ от бул. „Сливница“ до ул. 329
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница“ пред №6.
 
На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буен поток“, вилна зона „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“ 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лазурно утро“  ъгъла с ул. „Мечта“.
 
На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ вилна зона „Шумака“ община Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
вилна зона  „Шумака“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоара.
 
На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Иван Андонов“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Гатьо Шишков“ №7, ул. „Иван Андонов“ №2 и №4
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Андонов“ ъгъла с ул. „Акад. Вера Мутафчиева“.
 
На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кране на ул. „Буката“ , вилна зона  „Кокалянски ханчета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. "Васил Левски" №34, 36, 38, 47, 49, 51
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Левски" № 47.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.