/ БГНЕС, архив
Кампанията за споделени преживявания у дома #СОФИЯвкъщи е инициатива, в която може да се включи всеки, готов да сподели своето хоби, талант, занимания, обучение или професия в домашна среда, съобщават от Столичната община.

Кампанията на дирекция "Спорт и младежки дейности" цели да насърчи добрия личен пример, социално отговорното поведение и спазването на мерките за противодействие на разпространението на коронавируса COVID-19 чрез демонстрация на всички полезни неща, които можем да правим вкъщи.

Мила Робърт с ново предизвикателство в социалните мрежи (ВИДЕО)

Тематични седмични онлайн предизвикателства ще провокират потребителите и последователите на Фейсбук и Инстаграм профилите на дирекцията да се включат с авторски видео материали. Видеата могат да бъдат изпращани по електронна поща: mladi@sofia.bg или директно споделяни на страницата на дирекция "Спорт и младежки дейности" във Фейсбук.

#СОФИЯвкъщи е онлайн инициатива, която поощрява единствено активността, вдъхновението, отговорността и творчеството вкъщи. Покана да се включат в предизвикателството е отправена към всички млади на възраст и по дух жители на столицата.

Карантината накарала Яна Маринова да се почувства жена (ВИДЕО)

Три са правилата на организаторите - времетраенето на видеото да е до три минути; видеото да не разпространява нецензурно съдържание, език на омраза, фалшиви новини, политически или търговски послания; #СофияВкъщи да присъства на всеки видеоматериал.

Авторите на клиповете с най-много харесвания ще получат спортни пособия и предметни награди от дирекция "Спорт и младежки дейности", а всички участвали потребителски материали се включват в седмична мотивираща видео компилация.

Всеки желаещ има право да участва с едно видео в рамките на седмичното предизвикателство.

Кампанията за споделени преживявания у дома #СОФИЯвкъщи ще продължи до края на извънредното положение, уточняват организаторите от Столичната община.