Части от София без вода във вторник
Части от София без вода във вторник / netinfo

На 18 септември, вторник, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Траян Танев" в кв. "Суходол" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Траян Танев", ул. "Стоичко Станиславов", ул. "2-ри юни", ул. "Прилеп", ул. "Дъб". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. "Траян Танев" и ул. "Труд".

Също та 18 септември, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Никола Петков" в кв. "Горна баня" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Никола Петков", ул. "Георги Богровски", ул. "Христо Стефчов", ул. "Дон", ул. "Лозище", ул. "Подлозище", ж.п. линията София-Перник. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. "Никола Петков" и ул. "Николай Хрелков".

На 18 септември, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Царевец" в ж.к. "Надежда 1", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в ж.к. "Надежда 1" и ж.к. "Надежда 3" в карето на ул. "Бели Дунав", бул. "Ломско шосе", ул. "Кирил Дрангов", ул. "Хан Кубрат" и всички жилищни блокове в района. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред 8-мо ДКЦ.

На 18 септември, във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Ален мак" в кв. "Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между ул. "Цветна градина", бул. "Самоковско шосе", ул. "Хан Аспарух", ул. "Шумако". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. "Ален мак" на площада; ул. "Георги Зоев" пред училище.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.