Сливен без Миндев и Янев срещу Литекс
Сливен без Миндев и Янев срещу Литекс / netinfo

Титулярният капитан на ОФК Сливен Мирослав Миндев и защитникът Ивелин Янев отпадат от групата за мача срещу Литекс. Причината е контузии, съобщи спортно-техническият директор на "воеводите" Драголюб Симонович. Двамата футболисти утре ще минат на ядрено-магнитен резонанс и Симонович се надява контузиите да не са сериозни и поне един от  играчите да може да вземе участие в двубоя със Славия в неделя. Заради натрупани картони в утрешната  среща участие няма вземе и халфът Васил Велев.

"За утрешния мач не отиваме обречени. Реално сме аутсайдери в Ловеч. Литекс е фаворит и както не веднъж съм казвал, е най-добрият отбор за момента в България. Съвсем нормално и реално е да загубим", каза спортно-техническият директор на клуба Драголюб Симонович.

Вратарският пост ще е поверен на Евгени Караманов, а преотстъпеният от Ловеч Тодор Тодоров ще бъде резерва в предстоящия двубой.

Срещата Литекс - Сливен ще се играе на 25 март от 19 часа в Ловеч. Съдийска бригада от Бургас ще ръководи  утрешният мач. За главен арбитър е определен Мартин Богдев, а помощници ще му бъдат Георги Ковачев и Станимир Иликов. Четвърти съдия е Анатоли Дончев от Свищов.