Шест са новите участъци по водния цикъл на град Сливен
Шест са новите участъци по водния цикъл на град Сливен / Община Сливен

Тази седмица ще се работи по шест нови участъка по "Интегриран проект за воден цикъл на град Сливен"  като в центъра строително-монтажни работи ще се извършат по ул. „Михаил Колони”, в участъка между ул. „Граф Игнатиев” и ул. „Добри Чинтулов”, както и по тупика  на ул. „Райна Княгиня” до бл. 87.

В кв. „Комлука” ще се работи по ул. „Сан Стефано” от № 37 до ул. „Рила” и по ул. „Княз Александър Батенберг”, а в кв.”Клуцохор” ще се работи по ул. „Патриарх Евтимий”, в участъка между ул. „Васил Петлешков” до ул. „Трапезица” и по бул. „6-ти септември” от №23 до ул. „Таньо войвода”.

Водоподаването на части от града днес ще бъде прекъснато поради строителни дейности. „Те се извършват във връзка с подмяната на гл. клон I, който водоснабдява високата зона на град Сливен”, съобщи заместник-кметът Румен Стоилов. „Главният клон е с изтекъл експлоатационен срок и затова  има аварии. Ако той не се смени, авариите ще продължат, а възстановяването им ще е още по-тежко”, каза още Стоилов и от името на общинска администрация Сливен се извини на гражданите за причиненото неудобство.