Ясни са 3 от зимните контроли на ОФК Сливен
Ясни са 3 от зимните контроли на ОФК Сливен / netinfo

Ръководството на ОФК Сливен намери съперници за три от контролите, които отборът ще изиграе през зимната подготовка. Това съобщи пред Дарик изпълнителният директор на тима Георги Кирилов.

Първата контрола ще се играе на 23 януари с Литекс Ловеч. Предстои да се уточни мястото на провеждане на срещата. Футболистите на Георги Дерменджиев имат уредени две проверки- срещу Несебър  на 3 февруари и Любимец на 10 февруари. Двете контроли ще се играят от 14 часа на стадион „Хаджи Димитър" в Сливен, уточни Кирилов.

Спортно-техническият директор на ОФК Сливен Драголюб Симонович по-рано заяви,че настоява за контроли с най-добрите отбори в страната като ЦСКА, Черноморец и Черно море.

Георги Кирилов каза че се водят разговори за провеждане на контроли с тези отбори. Ръководството на тима урежда и контроли в Гърция, Турция, Румъния. По време на зимната пауза отборът основно ще се подготвя в Сливен. При влошени атмосферни условия, футболистите ще проведат подготовката си в Поморие или Сандански, информира изпълнителният  директор. Първото събиране на отбора след Нова година е на 9 януари.