Отнеха автомобила на 92-годишния мъж от Сливен, след като го хванаха отново да шофира без книжка. В полицията е започнато разследване за управление на автомобил в условията на повторност, съобщиха от МВР. Автомобилът е приобщен като веществено доказателство по делото. Това каза прокурор Катя Стаменова, говорител на Районна прокуратура - Сливен. 

На 13-и март, след получен сигнал за управление на кола от 92-годишния мъж от град Сливен, са предприети незабавни действия от униформени.

Хванаха 92-годишен подпийнал шофьор без книжка в Сливен

Припомняме, че на 8-и март той бе хванат да шофира без книжка след употреба на алкохол. Свидетелството за управление на 92-годишния водач е отнето за друго нарушение през 2022 година и към момента изтърпява лишаване от правоуправление.

„Докато съм жив, ще се движа с колата. Аз съм шофьор от 1962 година. И нарушения почти нямам”. Това заяви пред NOVA  възрастният мъж.

За случая е уведомена Районна прокуратура. Образувано е досъдебно производство. По автомобила са причинени материални щети, за което е разпочнато друго разследване.
Велина Василева, БТА