/ община Сливен
Сливен е на седмо място във временната читателска класация "Кой е най-добрият град за живеене в България". За Града под Сините камъни читателите на darikradio.bg са дали 2,17 %.

Първи е Русе с 88,28 на сто, следват Бургас – 4,23% , Пловдив - 0,34, Добрич – 0,15, Кюстендил - 0, 41% и Варна – 0,84%.

5624-ма са подкрепили любимия си град. Може да промените читателската класация и да изведете на предни позиции Сливен като гласувате ТУК  до 1 май, включително.

За единадесети път Дарик радио ще търси „Кой е най-добрият град за живеене в България”. В класацията участват 27-те областни градове, които ще бъдат оценени по критерии, групирани в 10 категории, и проследяват тяхното развитие и качеството на живот във всеки от тях.
 
Освен приза „Най-добър град за живеене” Дарик радио традиционно присъжда и грамоти за "Бизнес град", "Зелен град", "Красив град", "Арт-културен град”, както и допълнителни награди. Досега София, Варна, Бургас, Велико Търново и Стара Загора са получавали приза за „Най-добър град”.