Дублиращия тим на ОФК Сливен се наложи с 6:1 над Миньор/ Пк/
Дублиращия тим на ОФК Сливен се наложи с 6:1 над Миньор/ Пк/ / netinfo

Дублиращият тим на ОФК Сливен разгроми дублиращият отбор на Миньор Перник с 6:1 в мач игран снощи на помощния терен на футболния комплекс „Хаджи Димитър” Сливен. През първото полувреме нападателят на Сливен Петър Колев откри резултата в 17-тата минута на срещата. В 34-тата минута Исмаил Иса направи резултата 2:0.

След почивката играчът на Миньор Еди Димитров си отбеляза красив автогол и така Сливен поведе с класическото 3:0. Петър Колев отново имаше възможността в 58 –та минута да се възползва да опъне мрежата на Миньор и не пропусна да го направи. Капитанът на Сливен Георги Петков вкара петия гол в 64 –тата минута от двубоя. Влезлият като резерва през второто полувреме в състава на Сливен Коконов направи резултата 6:0.

Гостите един единствен път имаха възможност да се разпишат във вратата на войводите. Това стана в 78 –та минута от срещата, когато след груба грешка на сливенската защита Васил Карадимов необезпокоявано бе оставен да разиграва топката пред сливенската врата и съответно се стигна и до гол. Така крайният резултат бе оформен – 6: 1 в полза на сливенския дублиращ тим.