Четири участъка в Сливен ще бъдат асфалтирани, други два затворени
Четири участъка в Сливен ще бъдат асфалтирани, други два затворени / община Сливен

Два участъка в централна градска част на Сливен са прeдвидени за затваряне тази седмица. Те се намират по ул. „Г. С. Раковски” от ул. „Елин Пелин” до бул. „Христо Ботев”, както и пресичането на ул. „Г. С. Раковски” от бул. „Христо Ботев”.

За асфалтиране в централна градска част са предвидени ул. „Неофит Бозвели” – от ул. „Александър Стамболийски” до ул. „Петко Каравелов”. Ул. „Ген. Столипин” от ул. „Георги Гюлмезов” до ул. „Дрин”, както и бул. „Христо Ботев” от ул. „Драгоман” до ул. „Г.С.Раковски” и ул. „Драгоман” от бул. „Христо Ботев” до ул. „Неофит Бозвели”.

Новите участъци в кв. „Комлука” тази седмица са по ул. „Сирак Скитник” от ул. „Преслав” до ул. „Булаир”. Също така в квартала ще се работи и по ул. „Димитър Кантарджиев” - от ул. „Преслав” на запад до края на квартала, съобщиха от общинското ръководство.

Два са новите участъци в кв. „Клуцохор”. Тази седмица в квартала ще се работи по ул. „Стефан Серткостов”, както и по ул. „Георги Икономов”, в участъка между ул. „Свобода” и ул. „Драгойчева”.