В Търговище представиха новите зам.-областни управители
В Търговище представиха новите зам.-областни управители / Пресцентър на областна администрация - Търговище

Новият областен управител на Търговище Светлин Бонев представи днес пред представители на медии от града своите заместници. Йорданка Георгиева и Стефан Иванов поемат ресори, разпределени съобразно квалификацията и образователния им лиценз, каза Бонев.
Стефан Иванов е магистър по „Счетоводство и контрол" и по „Маркетинг и Мениджмънт". Преди да поеме поста на зам.-областен управител, Йорданов е бил управител на счетоводна кантора в Попово.
Йорданка Георгиева е магистър по „Туризъм" и бакалавър по „Маркетинг". Преди да приеме отговорността на зам.-областен управител, тя бе завеждащ отдел „Връзки с обществеността" на община Попово. Пред журналистите тя заяви, че приоритет в нейната работа ще бъде подкрепата на младежките организации, „за да се сложи край на младежката миграция в областта".
Областният управител Светлин Бонев по време на импровизираната пресконференция заяви, че всички служители в областната администрация ще получат кредит на доверие и тези, които изпълняват коректно задълженията си, ще останат на позициите си. Според него, приоритет в работата на областната администрация в Търговище ще бъде контролът върху законосъобразността на актовете на местните администрации. Бонев обеща още, че в най-скоро време ще бъдат организирани и изнесени приемни за хората в по-малките населени места на областта.