/ Dariknews.bg
Писмото е адресирано до директора на полицията
Благодарствено писмо за работата на служители на сектор „Пътна полиция" е получено в Областната дирекция на МВР в Шумен.

То е адресирано до директора на полицията, а в него са изказани благодарности за проблем, който дълго време тревожил живущи на ул. „Скопие" в града, съобщи говорителят на дирекцията Ася Йорданова. 

Семейство Райкови описват, че пред гаража на имота им постоянно спирали автомобили, някои от тях по цял ден.

Арестуваха дрогиран полицай, предизвикал катастрофа в София


Това бе за нас тормоз, невъзможност да изкараме колата си, а и да си вършим работата. Това изнервяше обстановката. Обаждахме се редовно на 112“, описват сем. Райкови.

Веднъж, след поредния сигнал на 112, на място за оказване на съдействие бил изпратен екип на пътна полиция – Николай Асенов и Валери Вълчев. Двамата съдействали за бързо преместване на неправилно паркираните автомобили.

„Заслужават адмирации, най-малкото похвала, защото са пример за всички от техния бранш. Защото те доказват, че надежда още има. Защото те просто са качествени хора, а такива, както всички добре знаем, за съжаление са малко. Благодарим от сърце", завършват писмото си семейство Райкови, посочи говорителят на ОД на МВР в Шумен Ася Йорданова.
БТА