Откриват 18-ия Есенен панаир в Разград
Откриват 18-ия Есенен панаир в Разград / netinfo

С концерт на Капанския ансамбъл откриват днес 18-ият Есенен панаир в Разград. Още 6 концерта и шоу-програми предвижда програмата, традиционните обекти от типа бира-скара, както и атракционни съоръжения, търговски обекти, щандове за пуканки и захарен памук ще са подредени по алеите на Градския парк.

Откриват 18ия Есенен панаир в Разград
netinfo

Сцената на Ронда в Градския парк ще е мястото, където ще се провеждат културните прояви, част от 18-ия Есенен панаир в Разград. Откриването е днес от 18,30 ч. с концерт на Капанския ансамбъл - съобщиха от община Разград. Представители на всички жанрове ще се изявят на сцената: утре в 19,00 ч. започват изпълненията на Градски духов оркестър; в четвъртък - от 20,00 ч. ще пеят Ели Раданова и Симона Статева от "Мюзик айдъл 3"; на 12 септември от 19,00 ч. е концертът на Детска музикална школа "Илия Бърнев"; в същия час, но на следващия ден на Разград гостува формацията "Петте сезона" с ръководител Стефан Диомов. В навечерието на първия учебен ден - от 18,00 ч. на 14 септември - ще се проведе традиционното празнично шоу на Центъра за работа с деца под надслов "Довиждане, ваканция - здравей, училище!". За последния панаирен ден - 15 септември - от 20,00 ч. е насрочен концертът на фолк звездата Вероника.

Откриват 18ия Есенен панаир в Разград
netinfo

Докато очакват музикалните прояви, жителите и гостите на Разград ще имат възможност да посетят някой от 12-те временни обекта за хранене от типа бира скара; както и 40-те щанда за продажба на промишлени стоки или 20-те щанда за захарен памук, ядки и пуканки. За малчуганите също е осигурено забавление - в парка са инсталирани 27 увеселителни съоръжения, сред тях: виенско колело, въртележки, автоскутер, надуваеми пързалки, гондола, блъскащи колички, къща на ужасите, паратропер.