Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ отбелязва 20-годишнина
Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ отбелязва 20-годишнина / Дарик-Шумен

Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ - Шумен е четвъртата разкрита в страната фирма за сигнално охранителна техника. Преди 20 години, точно в 20:00 часа на 14 февруари фирмата поема под охрана първия обект.

Към момента ТЕЛЕПОЛ доставя услуги в 39 населени места в страната, от които 9 областни центрове и 30 града. В активи са инвестирани повече от 4 млн. лв., а в СОТ техника на обектите почти 3,8 млн. лв. 1009 са служители на трудов договор във фирмата към този момент.

„В хода на реализацията ние успяхме да привлечем много важни съдружници в дейността ни - успеха, справедливостта и устойчивостта. Това са трите фундамента върху, които е изградена компанията. Те са основата и на ценностната ни система, но и на всички решения и действия, които предприемаме", заяви собственикът на ТЕЛЕПОЛ инж. Валентин Върбанов. Той добави, че закона и истината са на пиедестал в агенцията.

В чест на 20-годишнината си, агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ ще разшири териториалното си покритие в още 4 нови региона- София, Пловдив, Благоевград и Плевен, с население над 1,84 млн. души. През следващите години фирмата ще инвестира не в активи, а в обем. „Ще разширим достъпността на услугите, които агенцията за сигурност предлага и ще инвестираме в нови услуги", заяви управителят на фирмата Стоян Ганчев. Планираните инвестиции са около 2 млн. лв., а в следващата една година ще бъдат разкрити нови 150 работни места.

„Смятаме, че сме различими и уникални по това, че носим на клиентите комплектност на услугата", допълни Стоян Ганчев. Той каза още, че ТЕЛЕПОЛ е единствената в страната, която разполага със собствена преносна среда.

За една финансова година ТЕЛЕПОЛ внася в различните фондове на бюджета, над 1 220 000 лв. ДДС, 1 090 000 в осигурителните фондове и над 100 000 лв. данък печалба.

По повод 20 - годишнината фирмата предвижда и множество събития през годината- участия в конференции, конкурси, организиране на спартакиада, засаждане на дървета и др.