Инцидент Автокрос Търговище
Инцидент Автокрос Търговище / netinfo
Още един инцидент спря за минути състезанието. Едно от бъгитата е излязло от трасето и се врязало в публиката
17-годишен състезател по автокрос бе настанен в болницата в Търговище, след като претърпя инцидент по време на втория кръг от националния шампионат, който се провежда край село Давидово.

Най-младият състезател участвал в сблъсък между две бъгита и е бил откаран в болницата с комоцио. Направен му е бил скенер, след което медиците установили сътресение на мозъка. Според дежурния лекар д-р Петър Тинев момчето ще остане за лечение в здравното заведение, като е настанено в хирургичното отделение.

Още един инцидент спря за минути състезанието. Едно от бъгитата излязло от трасето и се врязало в публиката. Имало е леко пострадали сред зрителите, на които им е била оказана помощ на място.
 
Очевидци разказаха пред Дарик, че става дума за роми, които са дошли с два микробуса и спрели съвсем близо до трасето на състезанието.

Вторият кръг от националния шампионат по автокрос събра край търговищкото село Давидово любители на бъгита от цялата страна. Надпреварата е организирана от автомобилния спортен клуб „Търговище Авто 2001”