Местните управляващи представят мечтите си или предстоящи събития като реалност, смята Л.Христов
Местните управляващи представят мечтите си или предстоящи събития като реалност, смята Л.Христов / Дарик-Шумен

„Явно местните управляващи превръщат мечтите си или предстоящи събития в реалност", това заяви по време на среща с журналисти депутатът от ГЕРБ Любомир Христов в коментар на изказване на депутата от БСП Иван Иванов, че всички предизборни обещания в област Шумен са почти на 100% изпълнени. Тогава като пример Иванов даде предстоящите строителни дейности по пътя Шумен-Велики Преслав- Върбица, увери и че до средата на месец февруари ще има решение за финансиране относно укрепване на свлачището в кв."Дивдядово" и че в инвестиционната програма на правителството ще бъдат заложени средства за изграждане на пречиствателна станция за питейни води.

„Някои от вас да знае къде е изградена пречиствателната станция за питейни води?", попита Христов и допълни, че това е било отчетено като изпълнено. Според него с посещението на министъра на вътрешните работи местните управляващи отчели, че е прекратен свлачищния процес в кв."Дивдядово".

„Ние живеем в реален свят", допълни депутатът. По думите му, реално правителството на ГЕРБ е направило пътя Шумен-Карнобат, пътя Шумен-Русе, пътя Шумен-Силистра. „Всичко останало е в бъдеще време, някога може и да стане, но за в момента - не".

По време на среща с журналисти днес другият шуменски депутат от ГЕРБ Донка Иванова отбеляза редица неизпълнени обещания дадени от сегашното правителство. Като такива тя посочи отмяната на плоския данък, освобождаването на хората с най-нисък доход от данък, намерението да се осигурят 250 000 нови работни места в страната и др.