/ istock
Той ѝ е предложил да се омъжи за него и преди да се срещнат, тя е прекратила комуникацията
Българка успя да измами 61-годишен американец с голяма сума пари, съобщиха от полицията. Двамата са имали връзка от разстояние и той ѝ е предложил да се омъжи за него.

Мъжът е пристигнал в България, след като се усъмнил, че е въведен в заблуда. Разказал, че в края на миналата година се е запознал с жена в интернет сайт.

Любовни схеми: Разбиха група за пране на пари и романтични измами (СНИМКИ/ВИДЕО)

Започнали комуникация, като след известно време тя се е прехвърлила в мобилно приложение за видео и аудио разговори. Жената му е разказала, че живее бедно на село, че се грижи за своя близка, че не разполага с парични средства.

Мъжът се е умилостивил, решил да ѝ помогне, изпратил парична сума, след това направил още един превод. Предложил ѝ да се омъжи за него.

Тя се е съгласила и са се разбрали да се срещнат в съседна държава. Получил е обаждане, че на летището са я задържали и за да я освободят са необходими още пари. Той отново ѝ изпратил, а след известно време комуникацията между тях спряла.

Затвор за мъж и жена, измамили турчин с много пари, за да се ожени за мнима булка

Притеснен, че нещо се е случило, е тръгнал да я търси. Пристигнал е в Районното управление в Нови пазар, тъй като преди време тя му е казала, че е от този край. В разговора си с униформените е споделил, че е превел близо 45 000 лева.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня