Коалиция За Шумен представи листата си с кандидати за общински съветници
Коалиция За Шумен представи листата си с кандидати за общински съветници / netinfo

Кандидатът за кмет на Шумен Галин Терзийски е водач на листата общински съветници от Коалиция “За Шумен”, това стана ясно днес по време на официалното представяне на кандидатите за общински съветници от коалицията. Втори в листата е Васил Тодоров, който е докторант по биология, следван от президентът на Футболен клуб “Волов” - Шумен Петър Атанасов.

На четвърто място в листата е писателят и председател на Съюза на писателите в Шумен Антонин Горчев. Най-младият кандидат за общински съветник от Коалиция “За Шумен “ е 29-годишният Илиян Илиев - художник и радиоводещ. Сред кандидатите за общински съветници от коалицията са още д-р Явор Смиленов, олимпийският шампион по вдигане на тежести Иван Иванов, архитект Милен Мънков и др. Общо в листата са включени 41 имена.

“Листата е изключително балансирана и при съставянето й сме се водили от принципа на многообразието и професионалните различия на кандидатите. От 1-во до 41-во място в нея ще откриете изключително качествени хора” - заяви водачът и кандидат за кмет от Коалиция “За Шумен” Галин Терзийски.