Изпълнителният директор на “Алкомет” Хюсеин Индже с награда “Бизнесмен на 2012 г.”
Изпълнителният директор на “Алкомет” Хюсеин Индже с награда “Бизнесмен на 2012 г.” / netinfo

 

Изпълнителният директор на "Алкомет" Хюсеин Индже стана бизнесмен на Шумен за 2012 г. Приза, младият мениджър получи на на специална церемония в ресторанта на хотел "Шумен" при петото издание на Годишните награди на "Топ новини". Престижната статуетка в категорията "Бизнесмен на 2012" Хюсеин Индже получи лично от баща си Фикрет Индже, който е трикратен носител на отличието.

 


"Това е голямо признание за мен. Щастлив съм, че получавам наградата от ръцете на баща ми. Гледам на отличието като знак за добре свършена работа. Наградата е не само за мен, но и за всички работници на "Алкомет", както и признание за всичко свършено от нас за просперитета на града и региона. Приемам наградата от името на всички 800 души, които работят във фирмата, заяви при получаване на статуетката, определеният за бизнесмен на 2012 г. в Шуменско Хюсеин Индже.


Хюсеин Индже е изпълнителен директор на фирма "Алкомет" от юли 2007 г.
Той е магистър по право от Юридическия факултет на Истанбулския университет.
Живее в България от 2002 г. Започва професионалната си кариера като член на Съвета на директорите и прокурист на фирма "Алкомет".


Фирмата е един от най-големите производители на валцовани и пресовани изделия от алуминий в Централна и Източна Европа. Компанията се нарежда и сред 100-те най-добри български предприятия по приходи от дейност и ръст на печалбата. "Алкомет" изнася 90% от продукцията си за страни от Европейския съюз, Северна Африка и Турция.