„Гергьовден - Новото време” подариха книги на Тракийския, почистваха и платото
„Гергьовден - Новото време” подариха книги на Тракийския, почистваха и платото / netinfo
Кандидатът за кмет от Коалиция „Гергьовден - Новото време” доц. Юрий Проданов и кандидати за общински съветници уважиха тържествата послучай 85-та годишнина на квартал „Тракия” в Шумен. „Младата десница” се включи и в акцията „Подари нова книга на читалищната библиотека”. Доц. Юрий Проданов лично дари близо 100 заглавия за библиотеката на народно читалище „Боян Пенев”.

Освен това, доц. Юрий Проданов и кандидатите за общински съветници, откликнаха на призива на Вики от „Мастило” и се включиха в акцията по почистването на Шуменското плато. Националната кампания, организирана от WWF, преминава през десетте природни паркове в България. Вики си пожела поне 150 шуменци да се включат в акцията, а кандидатите на „младата десница” се отзоваха в изпъление на обещанието си за „работлива” предизборна кампания. Директорката на ПП „Шуменско плато” Лидия Кунева благодари на всички участници в кампанията, а кандидатът за общински съветник Иван Капралов подчерта, че управленската програма на коалицията предвижда развитието на платото като място за туризъм и спорт.

В 17,00 часа кандидатът за кмет доц. Юрий Проданов и кандидатите за общински съветници Бисер Балинов и Владимир Йолов ще присъстват на хандбалната среща на най-добрите женски отбори в Бъгария по покана на шуменските състезатели. Кандидатът за общински съветник и член на управителния съвет на клуба по спортни танци „Фея-данс” Иван Капралов заедно с колегите си Недко Колев, Живко Желязков и Антоанета Филипова ще подкрепят шуменските участници в открития турнир за Купа „Шумен”, който започна днес в спортна зала „Младост”.