7 коледни къщички ще радват шуменци по празниците
7 коледни къщички ще радват шуменци по празниците / © scena.bg

Седем коледни къщички ще радват шуменци от 14 декември до 6 януари. Идеята на ръководството на „Общински пазари - Шумен" ЕООД е къщичките да се отдават без наем, а чрез дарение от наемателите към Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с/без увреждания „Слънчево детство" гр.Шумен. Всеки, който желае да използва Коледна къщичка няма да плаща наем, а е необходимо да направи дарение. С тази акция „Общински пазари - Шумен" цели да приобщи все повече шуменци към дарителството. Освен наемателя всеки купувач чрез закупуването на стока от базара ще бъде благодетел и ще помогне на дете в нужда.

„Нека бъдем по-добри и по-толерантни в навечерието на Коледните празници и помогнем на тези, които имат нужда", коментира управителят на „Общински пазари - Шумен" Тодор Тодоров.

Всяка къщичка е електрифицирана и ще бъде празнично украсена. В коледните къщички могат да се продават лакомства, играчки и украса, коледни дръвчета и предмети, изработени от шуменските занаятчии.

Във връзка с коледните и новогодишни празници наемателите и клиентите на Централен пазар ще се радват на безжичен интернет. Ръководството на „Общински пазари - Шумен" ЕООД поднася своя новогодишен подарък към своите наематели, клиенти и гости на Централен пазар чрез стартирането на Free Wi-Fi мрежа. От 17 декември 2015г. „Общински пазари - Шумен" ЕООД ще предоставя на всички наематели и купувачи безплатно 100 mb интернет.

Допълнителна информация относно Коледните къщички на тел. 054/86 33 19 и 0899 12 66 96 и в Управлението на „Общински пазари - Шумен" ЕООД.