27-годишен пострада при пътен инцидент край село Пристое
27-годишен пострада при пътен инцидент край село Пристое / ОДМВР-Шумен

27-годишен е с опасност за живота след пътен инцидент до село Пристое, съобщават от ОД на МВР. Сигнал за произшествието е получен малко след 23:30 часа снощи. На място е изпратен патрулен екип, пристигнал е и екип на ЦСМП, но в катастрофиралия автомобили не са били установени хора.

На по-късен етап станало ясно, че преминаващ през мястото на инцидента автомобил забелязал, че има ранен човек и го откарал в шуменската болница. След извършен преглед било установено, че мъжът от село Пристое е с фрактури на ребра. Настанен е за лечение в интензивно отделение с опасност за живота.

На мястото на произшествието било изяснено, че по пътя от село Пристое към село Браничево водач на "Пежо" 106 с френска регистрация поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол върху автомобила, излязъл е вдясно от пътното платно и се е преобърнал по таван. По първоначално получени данни от свидетели водач на пежото е неправоспособен мъж от Пристое, който към момента се укрива. Работата по изясняване на случая продължава.