/ БГНЕС, архив
Жена е пострадала при пътен инцидент вчера сутринта в Русе. Произшествието е възникнало около 8:00 ч. на бул. България, на около 500 м преди варианта с пътен възел "Охлюва", в посока Дунав мост.
 
Екипът на пътна полиция, изпратен за изясняване на катастрофата е документирал, че лек автомобил „Мерцедес“ с русенска регистрация, управляван от 44-годишна жена, е напуснал платното за движение вляво и се е блъснал в стълб от уличното осветление. В резултат е пострадала водачката, на която при преглед в болница й е установена разкъсна рана на лицето. След прегледа е освободена за домашно лечение.

Двама шофьори са пострадали леко при друга катастрофа вчера вечерта, станала между два автомобила на бул. „Липник“ в района на кръстовище с пътен уличен участък, намиращ се срещу учебен полигон.
 
Лек автомобил „Фиат“, управляван от 21-годишен, нарушил правилата за предимство и навлязъл в кръстовището без да пропусне движещият се по булеварда автомобил „Рено“, с водач 68-годишен мъж. В резултат колите се сблъскват и при удара водачите са пострадали.
 
След преглед в болница те са освободени за домашно лечение, по-младият с натъртване на ребрата, другият с натъртване на врата. Пробите им за алкохол са отрицателни. Произшествието е документирано от екип на Пътна полиция.