Ремонти затварят централни улици
Ремонти затварят централни улици / netinfo

Движението по улиците „Дондуков-Корсаков” и „Николай Здравков” е променено заради ремонт. Тази сутрин общинска комисия, водена от  директора на дирекция „Сигурност и управление при кризи” Спасимир Димитров и представители на ВиК и „Газоснабдяване-Русе” посетиха кръстовището на двете улици улиците и участъка от ул. „Рила”, между бул. „Скобелев” и ул. „Николаевска”.

Пътните платна в този район не са в добро състояние, тъй като там в момента е съсредоточено движението на автомобили, автобуси и тролейбуси от масовия градски транспорт. Натовареността на движението в тези участъци не позволява възстановяването на пътната настилка да бъде извършено в работно време. Затова се създава организация за възстановяване на участъците.

Утре след 22.00 часа ще бъде извършен ремонт и асфалтиране на ул. „Рила”. През съботните и неделните дни в светлата част на деня ще се работи на кръстовището на улиците „Дондуков-Корсаков” и „Николай Здравков”. В понеделник кръстовището ще бъде асфалтирано, като масовият градски транспорт в посока център ще бъде пропускан през затворения участък.