Мосю Бриколаж Русе става на 1 година
Мосю Бриколаж Русе става на 1 година / netinfo
С голяма празнична торта и концерт на Дует „Каприз” и детска музикална група „Малките звезди” търговски център „Мосю Бриколаж” ще отбележи своя първи рожден ден в Русе на 27-ми септември от 16:00ч.

За най-верните клиенти на магазина ще има специални игри с атрактивни награди. За дамската част от гостите на партито ще бъде организирана „градинска” надпревара, в която представителките на нежния пол трябва да демонстрират колко бързо и качествено могат да присаждат цветя.

Мъжете пък ще покажат сръчност с майсторско забиване на пирони с чук. Малките участници в рождения ден на „Мосю Бриколаж” ще получат възможността лично да поздравят търговския център с песен по избор. Всички победители ще бъдат наградени подобаващо с рекламни сувенири и парче от голямата празнична торта.

Русенският „Мосю Бриколаж” е деветият магазин от веригата, разположен е на 6000 кв.м застроена площ, която включва основна търговска част и градина. Търговският център е изграден по френски стандарт, а разположението на артикулите гарантира максимална функционалност и удобство за посетителите. Всички клиенти на „Мосю Бриколаж” в РУСЕ от 23-ти до 27-ми септември пазаруват с 5% отстъпка.