/ netinfo
На пресконференция днес в Канев център представиха модното изложение и ревю-спектакъл „The Day after Tomorrow” („След утрешния ден“). Организатор на събитието е Канев център в партньорство с Фризьорски Център Нина Йорданова (Nina Jordanova) и Хотел Теодора Палас.

Кандидатстудентска кампания в Русенския университет

Пресконференцията беше открита от чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев – ректор на Русенския университет, а повече информация за организацията на модното авеню дадоха д-р Петя Ангелова – мениджър на Канев център, Велина Цекова – управител на хотел „Теодора Палас“ и Нина Йорданова – собственик на фризьорски центрове „Нина Йорданова“.

Модното авеню ще се проведе на 16 февруари (събота) от 11:00 ч. в Канев център. Официалното откриване на събитието ще е в 13:00 ч., а в  18:00 ч. започва ревюто-спектакъл, на което ще бъдат раздадени много награди, осигурени от партньорите на събитието.

Слави Георгиев е Студент на годината за 2018 г.

Изложението се провежда за втори път и намерението на организаторите е то да се превърне в традиционно събитие, обслужващо нуждите по организиране и провеждане на тържества за абитуриенти и бъдещи младоженци в региона.  Бъдещите абитуриенти ще получат информация за възможностите за обучение, които предлага Русенският университет – домакин на форума.

Преподаватели от Русенския университет преподават рехабилитационно инженерство на колеги в Газа

На модното изложение ще присъстват над 50 професионалисти в бранша в изложбените категории : висша мода, дизайн и декорация за празненства, кетъринг, бижута и аксесоари, фото и видео заснемане, мзикално оформление. Модели на ревюто-спектакъл няма да бъдат професионални манекени, а 20 момичета и 15 момчета, на които им предстои да организират своя абитуриентски бал.

Абитуриентските и булчински рокли са от модните къщи: Елена Христова, Hard Fashion, Адриана Рика, Ричмарт, Виконте, Елиза, АМД ДАНА СТИЛ, Тасвира, Wolf Walley. Входът е свободен.