Бързи и яростни пред Аристон С
Бързи и яростни пред Аристон С / netinfo
Лек автомобил БМВ се е забил в една от фирмените сгради на Аристон С на булевард „Липник” 121. Марковото возило, собственост на една от автокъщите разположени в близост до фирмите, намиращи се в тази зона, се е движело с висока скорост по алеите около сградите, докато е било изпробвано.

Освен скоростните възможности на автомбила обаче е тествана и неговата здравина. При една от зрелищните маневри, водачът губи контрол над превозното средство и се блъска в портала на сградата.

Шофьорът и собственикът на автокъщата са направили опит да укрият смачканото БМВ и са поискали да не бъде съобщавано за инцидента на компетентните органи.

Това не е единичен случай – почти всеки ден алеите пред сградите, по които през почивките се разхождат служители и работници, се използват като писти за скоростен тест-драйв от работещите в автокъщите и само като по чудо до този момент не се беше стигало до трагичен инцидент. Ежедневно хората, работещи там виждат прелитащите с бясна скорост коли, създаващи опасни ситуации както за самите тях, така и за автомобилите им паркирани в обозначените за това места.