За ден засякоха трима шофьори без книжки

Пътна полиция
Пътна полиция / Дарик Добрич
Трима водачи без валидни свидетелства за правоуправление са засечени при полицейски проверки на територията на Разград и Исперих в един и същ ден – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.
Около 12.30 часа на 12 юни в Исперих е спрян лек автомобил „Опел Мовано“, управляван от 22-годишния И.И. Мъжът шофирал след като е лишен от това право по административен ред с влязло в сила наказателно постановление. По случая е образувано бързо производство.
На 12 юни около 21.10 часа в Исперих е спрян автомобил „Ауди 80“. 31-годишният водач зад волана – С.А. от село Белинци, управлявал повторно в едногодишния срок от наказването му за липса на свидетелство за управление на МПС. Мъжът е задържан за 24 часа, а по случая е образувано незабавно производство.
Около 15.30 часа на 12 юни в село Пороище е спрян за проверка „Мерцедес“, управляван от 44-годишния С.С. от Хърсово. Мъжът шофирал с невалидно свидетелство за управление на МПС и в едногодишния срок от влязло в сила наказателно постановление. По случая е образувано бързо производство.