В тежко състояние е шофьорката от катастрофата край Кубрат, десетте деца от училищния автобус не са пострадали
В тежко състояние е шофьорката от катастрофата край Кубрат, десетте деца от училищния автобус не са пострадали / ОДМВР-Разград
В тежко състояние е откарана в разградската болница шофьорката от катастрофата, която стана рано тази сутрин край Кубрат – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград. За инцидента първо информира Дарик-Разград по сигнал на потребител на сайта.
Тежката катастрофа е затворила рано тази сутрин пътя Кубрат-Завет – уточняват от полицията. Сигналът за инцидента е подаден на тел.112 в 6.50 часа. Лек автомобил "Рено Меган", управляван от 24-годишна жена, се е ударил челно в насрещно движещ се ученически автобус в участъка Кубрат - село Медовене. При сблъсъка тежко е пострадала водачката на колата, която е откарана в МБАЛ-Разград в безсъзнание. По първоначални данни в автобуса се возели десет деца, които нямат тежки наранявания.
В момента пътят е затворен за извършване на оглед на местопроизшествието. Движението се осъществява по обиколен маршрут през селата Савин-Севар-Сушево-Прелез.