Разград за Александър
Разград за Александър / Радка Минчева
Разград за Александър
50366
Разград за Александър
  • Разград за Александър

Плакати в подкрепа на Александър Стефанов разлепят негови приятели и съученици от ГПЧЕ"Екзарх Йосиф". 18-годишният разградчанин е след 15-те финалисти от реалити сериала на БНТ „Casting Влез в сериала". Според предварително обявения регламент в понеделник с СМС-и от зрителите ще се реши кои петима от участниците отпадат. Плакатите на феновете на Сашо са именно с призив да се гласува за талантливия разградчанин.

Разград за Александър
netinfo

Засега агитационни материали има само на входа на родната гимназия на младия актьор, но предстои разлепването на плакати и в другите училища в града. Тийнейджърите навиват и родителите си да подкрепят Александър.

Със сигурност от ГПЧЕ ще изпратим най-малко 500 СМС-а, колкотоса учениците в школото - категоричен бе директорът на гимназията Пейчо Георгиев. Той обясни, че с решение на Педагогическия съвет дванадесетокласникът с актьорски талант е преминал на дистанционно обучение. Шоуто продължава до 1 април, но Сашо е добър ученик и ще навакса - убеден е Георгиев. От началото на втория срок и учители и съученици от паралелката по френски и английски език му изпращат уроците  по скайп, електронна поща, фейсбук, всички възможни начини по интернет.

Разград за Александър
netinfo

Педагози от Езиковата гимназия в Разград припомниха, че там е учила и Ирена Милянкова - другата разградчанка в сериала „Под прикритие", участие в който е наградата за победителя в „Casting Влез в сериала".