АРХИВ
АРХИВ / Live.varna.bg
В Разград определиха най-красивите градини, дворове и тераси, след като бяха обявени резултатите от традиционния конкурс "Да на красотата", организиран от общината и Федерацията на жените. Заместник-кметът Галина Георгиева благодари на всички, участвали в инициативата и заяви, че е останала приятно изненадана от това колко красота има в дворовете и домовете на хората.

Председателят на неправителствената организация Любка Стоянова отбеляза, че през юли и септември комисия е обходила повече от 60 адреса от града и населените места в общината, за да определи победителите във всяка категория.

Най-красиво оформени дворове имат разградчанките Ганка Йорданова, Нина Манолова и Стефка Йорданова. Наградата за най-цветен балкон ще получи Хава Юнуш, а за най-добре поддържани и зацветени площи пред заведение за хранене е отличено Бистро "Металик". Най-красивият вход е в блок "Деяна" на ул. "Бели Лом" 47, а Гимназията по облекло "Станка Николица Спасо-Еленина" е победител в категорията за най-добре поддържан двор на учебно заведение. За това, че са отделили внимание и грижи, за да превърнат пространствата около домовете си в цветна и жива картина с първо място са отличени жители на осем населени места в общината.

Награждаването на призьорите ще бъде по време на благотворителния концерт на Федерацията на жените по случай Деня на християнското семейство.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.