/ netinfo
Областният управител на Гюнай Хюсмен направи лично дарение на социално слаби абитуриенти от област Разград - съобщават от пресцентъра на Областна администрация.
 

Областният управител облече бедни абитуриенти
netinfo


Имената на момчетата, които завършват средното си образование през тази учебна година, и нямат финансова възможност да си закупят официални костюми за абитуриентския си бал, бяха предложени от Регионалното управление на образованието.
 

Областният управител облече бедни абитуриенти
netinfo


В Областна администрация, момчетата пристигнаха с училищните си директори и с началника на РУО Ангел Петков, който изрази благодарността си към Областния управител за ангажираността му към образователната сфера. Всяко от момчетата получи костюм, както и пари за закупуване на подходяща риза.
 

Областният управител облече бедни абитуриенти
netinfo


Седем са момчетата, които ще имат абитуриентски бал със съдействието на Областния управител Гюнай Хюсмен: Кязим Кязим от СУ“Св.св. Кирил и Методий“-Самуил, Кристиян Дацков и Валентин Василев от НПТГ“Шандор Петьофи“-Разград, Ферах Изет от ПГССХВТ“Ангел Кънчев“-Разград, Самуил Бончев и Митко Радев от ПГИ“Робер Шуман“-Разград и Момчил Милчев от ПГПЧЕ“Екзарх Йосиф“-Разград. В следобедните часове още пет момчета ще получат костюм за бала си.

Областният управител Гюнай Хюсмен пожела успех на абитуриентите на матурите и в избора на поприще, в което да се развиват, а те му благодариха за жеста.