Захари Георгиев подари тв техника на децата от Дом ”Мария Луиза”
Захари Георгиев подари тв техника на децата от Дом ”Мария Луиза” / plovdiv24.com

Стерео система, DVD, принтер и телевизор дари на децата от Дом ”Мария Луиза” кандидатът за кмет на ”Коалиция за Пловдив” Захари Георгиев по повод честването на 95-тата годишнина от началото на Балканската война. Възпитаниците на дома ще участват и в безплатен автопоход по пътя на Родопския отряд от състава на 21-ви Средногорски полк, командван от полковник Серафимов, който участва в боевете около с. Тамръш и завзема стратегическият връх Голица.

Захари Георгиев е инициатор за създаването на Обществения съвет, който организира в Пловдив честването на 95-тата годишнина от началото на Балканската война.

Почетна рота от 68-ма бригада Специални сили отдаде военни почести пред паметника, построен от сираците на загиналите в Балканската война. Заупокойна молитва отслужи Негово Високопреподобие архимандрит Антоний. Надявам се, че подарих на децата една увереност, че си струва да се гордееш, че си българин, каза Захари Георгиев и пожела на възпитаниците на Дом ”Мария Луиза” да бъдат достойни наследници на хората, дали живота си за свободата на България