/ ThinkStock/Getty Images
До 7 юни се ограничава скоростта на движение на 90 км/ч в участъка от км 88 до км 89 на АМ "Тракия" в посока Бургас поради полагане на хоризонтална маркировка и монтаж на мантинели, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Общинско предприятие да стопанисва „Синя зона“ в Пазарджик, предлагат съветници

Призивът към шофьорите е да се придвижват с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват пътната сигнализация. На това място наскоро приключи мащабен ремонт, но са останали довършителни дейности.

Ограничения са въведени и по околовръстната улица „Стоян Ангелов“ в Пазарджик - там тече преасфалтиране. Ремонтни дейности се извършват още по пътищата Бяга-Исперихово в община Брацигово, както и по Пещера-Брацигово - там пък се изгражда легнал полицай.

Ремонтират две околовръстни шосета в Пазарджик

При 35-ти км на пътя Стрелча-Дюлево преминаването е по едното платно заради пропадане на другото. Мястото е сигнализирано с предупредителни знаци. Остава опасността от падащи камъни в няколко отсечки в Пазарджишко - Пещера-Батак-Широка поляна, Варвара-Велинград-Костандово, Белово-Юндола и по стария софийски път в района на село Габровица в Община Белово.

От вчера е в сила още едно ограничение - заради очаквания засилен трафик през летния сезон ще бъде спирано движението на автомобилите над 12 тона в пиковите часове в края на работната седмица и през уикендите.