полиция
полиция / Снимка: Дарик, архив
Жена бе ранена при пътно произшествие на кръстовище между Асеновградско шосе и главен път Пловдив-Смолян. Сигналът е получен в сектор „Пътна полиция“ след 7.30 часа, на 13 март. На място било установено, че лек автомобил „Опел“, управляван от 26-годишна жена, предприел ляв завой, отнел предимството и се ударил с лек автомобил от същата марка с 53-годишна водачка.

Катастрофа затруднява движението по бул. "Македония" (СНИМКИ)

В резултат на това втората кола се отклонила и блъснала изчакващ товарен автомобил „Мерцедес“, управляван от 32-годишен мъж. Под лекарско наблюдение е оставена по-възрастната шофьорка. Алкохолните проби на тримата участници са отрицателни. Случаят е отработен по административен ред.
 
Моторист влезе в болница, след като се заби във военен камион

Двама са с леки наранявания след катастрофа вчера на мост в село Пъдарско. Около 10:00 часа постъпил сигнал, че лек автомобил „БМВ“ преминал в насрещната лента и се ударил в предпазна ограда на съоръжението. После се блъснал челно с лек автомобил „Нисан“, спрял напречно на моста и в него се забило попътно движещо се друго „БМВ“. Медицинска помощ е оказана на мъже на 32 и 28 години, пътували в първата кола с 25-годишен водач от село Борец.

Служители на полицията в  Раковски тествали тримата шофьори с дрегер, резултатите са отрицателни. По първоначални данни, катастрофата възникнала поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол. Отработена е по административен ред.