/ Дарик
19-годишен карловец е привлечен като обвиняем за оказана съпротива и причинена лека телесна повреда на полицейски служител. В хода на специализирана операция за противодействие на престъпността, около 20.30 часа, на 22 март криминалисти от районното управление в Карлово предприели проверка на момче, засечено на ул. „Ген. Карцов“. Легитимирайки се със служебна карта, единият от цивилните полицаи поискал документите му за самоличност, но в този момент младежът внезапно побягнал.

Младежи пребиха 18-годишно момче в подземен паркинг на пловдивски мол

След кратко преследване беглецът бил настигнат в близък парк и при опит да му бъдат поставени белезници, влязъл в схватка с единия от служителите, наранявайки го леко по крака. Извършителят е отведен в районното управление. С постановление на Районна прокуратура-Карлово му е повдигнато обвинение, образувано е бързо производство.
 
 Тийнеджър заплаши с убийство и нанесе побой над възрастен мъж


Пловдивчанин се озова в полицейския арест за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди. Около 05.00 часа в неделя автопатрул на Трето районно управление бил изпратен на сигнал за скандал пред заведение на бул. „България“ в областния град.

На място униформените установили, че участници в скарването са мъже на 32 и 29 години. В прерасналата саморазправа помежду им по-възрастният нанесъл удари по главата на опонента си. Спрямо извършителя е взета 24-часова мярка за неотклонение.