Шефът на Общинска охрана: Любопитен съм да чуя мотивите, с които ще ме отстранят
Шефът на Общинска охрана: Любопитен съм да чуя мотивите, с които ще ме отстранят / netinfo
Смяна на директорския борд на "Общинска охрана" ще гласува днес общинския съвет в Пловдив. Почти сигурно е, че в новия 5 членен състав на управителното тяло няма да попадне досегашният изпълнителен директор Георги Бояджиев, който наскоро оглави местната структура на партията на Христо Ковачки “Лидер”. В новия борд ще влязат по двама представители на ГЕРБ и ВМРО и един – на “Атака”.

ГЕРБ ще посочи бъдещия изпълнителен директор. Той ще бъде бивш офицер от МВР, казаха от ВМРО, които преди време заявиха намерение да се коалират за парламентарните избори с “Лидер”.

Достатъчно съм натоварен с отговорности покрай партийната работа, но съм любопитен за мотивите, с които ще бъда отстранен след като дружеството отчита 33 хиляди лева печалба за миналата година, коментира пред Дарик Бояджиев. Той даде да се разбере, че очаква да остане член на борда, без да бъде изпълнителен директор и заяви, че ще приеме това като оценка на работата му.

Председателят на общинския съвет Йордан Кюмюрджиев обаче декларира намерение стопанисването на паркингите, което се извършва сега от “Общинска охрана” да бъде изведено от нейните дейности. Досегашният директорски борд бе с изтекъл мандат от септември миналата година и работеше в непълен състав, след като Георги Шопов стана заместник кмет по хуманитарната политика.