Сакалиев в групата за Каварна, участието му в мача е под въпрос
Сакалиев в групата за Каварна, участието му в мача е под въпрос / netinfo

Стойко Сакалиев попадна в групата на Локомотив Пд за четвъртфиналния мач от турнира за Купата на България срещу Калиакра. Участието му в двубоя обаче ще се решава едва след утрешната тренировка на отбора. 20 футболисти заминаха на двудневен лагер днес като от състава от мача срещу Славия отпада Банев, а влизат Сакалиев и изтърпелият наказание Милиев.

„Този мач ще е различен от другите. Имаме информация за домакините както и те за нас. Отиваме в Каварна само за победа, желанието ни е да не се стига до продължения. Въпреки това ще се подготвим и за друго развитие. Нашият отбор ще играе футбол, надявам се Калиакра също. Дано и арбитрите успеят да се справят максимално добре”, сподели очакванията си за предстоящата среща наставникът на пловдивчани Ясен Петров.

Той говори и за деликатната ситуация, в която клубът изпадна в рамките на една седмица: „Загубите и събитията от изминалите дни дават отражение върху момчетата, но ние сме мъже и трябва да излезем от ситуацията. Само ние можем да си помогнем в този момент. Умишлено направихме този лагер за да можем да се откъснем от всичко, да се усамотим и да се настроим по най-добрия начин за мача”, заяви пловдивският Джанини.

„Черно-белите” ще отседнат в Балчик, а утре от 14.30 ще тренират за последно преди двубоя в Албена.