Най-великото Pink Floyd шоу в света - Brit Floyd, идва в Пловдив

Brit Floyd
Brit Floyd

Brit Floyd с най-великото шоу на Pink Floyd се завръщат на сцената през тази година за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973 "The Dark Side of the Moon".

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година. Той ще е на 18 ноември (неделя2018 г., от 20:00 ч., в спортна зала Колодрума.

С над 45 милиона продадени копия и определян от много хора като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив, Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell  и много други.

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

Билетите се пускат от утре и са на цена 50, 60 и 70 лв., като първите 200 продадени са с 5 процента отстъпка.