мотор
мотор / netinfo
3-годишно дете е със счупена ръка след затискане от вратите на автобус от градския транспорт
Неправоспособен моторист е с опасност за живота след пътен инцидент на 21 октомври. Произшествието е станало около 18:10 часа на разклон за село Куртово на Подбалканския път. По предварителни данни, 38-годишен мъж управлявал мотоциклет “Ямаха” без регистрационни табели и поради загуба на контрол се блъснал в електрически стълб вдясно извън пътя. Човекът е настанен в пловдивска болница в тежко състояние. Взета му е кръвна проба за алкохол.

Шофьор без книжка удари автобус от градския транспорт

Възрастна пешеходка бе ранена при катастрофа на 22 октомври сутринта в Пловдив. Около 08:45 часа, на кръстовището между булевард “Никола Вапцаров” и улица “Георги Кирков” 85-годишна жена била блъсната от лек автомобил “Мерцедес”, управляван от 51-годишна пловдивчанка. Пострадалата пенсионерка е оставена под лекарско наблюдение. Алкохолната проба на шофьорката е отрицателна.

След катастрофи: Трима са в тежко състояние в болница

3-годишно момиченце е било затиснато от врата на автобус от градския транспорт. Това се е случило на 21 октомври, около 18:30 часа, при слизане на спирка на булевард “Пещерско шосе”. След медицинска помощ детето е освободено за домашно лечение с контузия на едната ръка. 60-годишният водач на автобуса е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен.