Млади бг дизайнери представят творчеството си на коледен pop-up shop в Пловдив
Млади бг дизайнери представят творчеството си на коледен pop-up shop в Пловдив / netinfo

Предколедна възможност на жителите и гостите на Пловдив да се запознаят с работата на някои от най-интересните млади български дизайнери, както и да намерят правилния подарък за себе си и своите близки предлагат Студио Комплект и artnewscafé.

На импровизирания коледен pop-up shop, който ще се проведе днес между 13 и 21 часа ул. Отец Паисий ще бъдат представени работи на едни от най-интересните български автори, работещи в сферата на дизайна на бижута, модатa, продуктовия дизайн, илюстрацията и графичния дизайн.

Сред известните и утвърдени имена са Tochka & Tochka, бижутерите от Format и Нева Балникова, модните лейбъли Garderob и Артелие и графичния дизайнер и художник Светлана Мирчева. В селекцията на Студио Комплект попадат и продуктите на дизайнерите от Пловдив, между които и реномирания продуктов дизайнер Марина Драгомирова. За пръв път в Пловдив ще бъде показана работата на Георги Манасиев от Odd Matter и най-новия проект на Вера Гезенко и Зора "ZoVe", както и 3D принтираните лампи на Волен Валентинов.

Млади бг дизайнери представят творчеството си на коледен popup shop в Пловдив
netinfo