Костадинка Рашкова към Миролюба Бенатова: Ще ти прасна една чанта в главата
Костадинка Рашкова към Миролюба Бенатова: Ще ти прасна една чанта в главата / снимка: Нова телевизия

Един репортаж на Миролюба Бенатова с ясно начало, но с неочакван финал видяха зрителите на Нова ТВ в петък, 29-и август. Докато прави репортаж по друг повод, изведнъж журналистът срещна „царица" Костадинка - съпругата на ромския „цар" - Кирил Рашков, който в момента лежи в затворническата болница на Софийския затвор за незаконен трафик на живак.

„Тази среща беше случайна. С оператора правехме интервю с друг човек, когато мина Костадинка и аз реших да се възползвам и да й задам няколко блиц въпроса. Тя прояви типичното си агресивно поведение към нашия екип, очаквайки оператора Кирил Тасев да се стресне от нейните нападки", разказа журналистът Миролюба Бенатова за срещата си с „царицата".

В студиото на „Здравей, България" Миролюба Бенатова заяви, че според нея реакцията представлява по-скоро вид психо атака, а не е проявление на лошо възпитание. 

„Така са свикнали да карат другата страна да се парализира. Не е нормално да седиш срещу някого и да му кажеш, че ще го плюеш в лицето и че ще му удариш чанта в главата", на мнение е журналистът.

Източник: NovaNews.bg