Кандидатът за кмет Лъчезар  Кръстев чу посланията на младите от Пазарджик
Кандидатът за кмет Лъчезар Кръстев чу посланията на младите от Пазарджик / netinfo
Да превърне Пазарджик в първа рок-столица на България иска от бъдещия кмет 15-годишният Стойчо Стойчев. С това си послание той спечели бурните овации на публиката и един мобилен телефон от кандидата за кмет на Политическа партия "Атака" Лъчезар Кръстев по време на младежко парти, в пазарджишкия квартал "Стадиона".

Младостта е свободата да избираш и изборът да си свободен, каза изправяйки се пред младите хора кандидат-кметът Лъчезар Кръстев. Аз ви предлагам приятелство и възможност да опитате да избирате, анонсира нестандартната проява самият той.

„Вярвам, че няма случайност, щом сте тук сега. Всичко е въпрос на избор и изборът е Ваш! Каквото и да решите - прави сте! Но не забравяйте, че не сте случайно тук…, защото един от вас ще си тръгне с много настроение и мобилен телефон”, заяви Лъчезар Кръстев. После добави, че няма да иска много в замяна - само всеки да напише, докато се весели, какво би желал от бъдещия кмет на Пазарджик.

„Да спре престъпността и да бъде най-готиният кмет”, написа в своето пожелание Гергана Димитрова. Сашка Христоскова поиска „по-добро бъдеще за младите хора от общината”. Меги – „един нов кмет, за едно ново начало”. ”Изкарай ни от този ад-искаме по-светло бъдеще и по-чист град”, написа в посланието си Иво, а Иван Милкин простичко и лаконично пожела „Кметът да е купонджия”. Сред присъстващите младежи имаше и такива, които за пръв път ще гласуват. Зорница Сертова изобщо не се колебае дали да упражни правото си на вот на 28-ми октомври. Тя добре съзнава, че бъдещето принадлежи на младите и вече си има свой фаворит. От бъдещия кмет тя иска „Пазарджик да бъде по-чист, да има малко повече уют и забавления”.

Трудна се оказа задачата на чаровните момичетата на "Атака", които журираха състезанието, да изберат най-оригиналното послание към бъдещия кмет по аплодисментите на публиката. Наложи се да се четат повторно, за да се определи победителя.

Организаторите на партито - симпатизанти на "Атака" - поканиха младежите отново на среща следващата събота, от 21 часа.

Изненадата? Може да я разберете само, ако посетите партито на 20-ти, събота, в заведението на бул. "Г.Бенковски” 65 в Пазарджик.