Тежка катастрофа е станала на пътя Пловдив - Хасково, на 1 километър след Пловдив, съобщиха очевидци. Два автомобила са се сблъскали, единият е в канавката край пътя.

Поредна катастрофа с автобуси в Пловдив, два рейса се удариха на Водната палата (СНИМКА)

Инцидентът е станал около 8.20 ч. в близост до бензиностанция по посока Садово. Пристигналият на място екип е установил, че 22-годишен водач на лек автомобил "Фолксваген" от Садово  се е блъснал челно в насрещно движещия се джип "БМВ Х5", управляван от 31-годишен пловдивчанин.

Верижна катастрофа на Околовръстното шосе на Пловдив, има пострадали

На място са изпратени екипи на полицията, спешна помощ и пожарната. Движението в района е затруднено, пожарникарите режат ламарините на фолксвагена, за да извадят пострадалия водач. По данни на полицията и очевидците той е контактен. Откаран е в болница за прегледи, има фрактура на единия крак. 

15-годишен се качи на мотор и падна на пътя

Според информацията от пресцентъра на Областната дирекция на МВР шофьорът на "Фолксвагена" е заспал зад волана и е преминал в насрещното, в резултат на което е настъпил челния удар между двете коли. 

Арестуваха шофьор от Пазарджишко, убил мъж на пътя и избягал

Алкохолната проба на водача на "БМВ-то" е отрицателна. По случая е започнато бързо производство. Движението се възстановява.