/ netinfo

В нощта на 31 декември, тролеите в Пазарджик ще пътуват до 20:00 часа, съобщават от „Тролейбусен транспорт“. Последният курс от Депото тази вечер ще е в 18,50, а в посока центъра от жп гарата - в 19,20 часа.

Градски транспорт и в новогодишната нощ в Смолян

Преди това през целия ден тролейбусните коли ще се движат според обявеното разписание за празнични дни. Утре първият курс от тролейбусното депо в кв. „Устрем“ ще бъде в 08,50 часа, след което курсовете по различните линии ще продължат по празничното разписание.

Автобусите на другия обществен превозвач – „Хебър Бус“ АД ще пътуват през целия ден днес по всички линии без промяна - с обявеното разписание, информират от дружеството.

По линия №13 последният курс тази вечер от кв. „Запад“ ще бъде в 20,00 часа. На първи януари, вторник, първите курсове по различните автобусни линии ще започнат в 13,00 часа, след което движението ще продължи по празничното разписание.

От ръководствата на двете фирми поясняват, че целта на промяната е да даде възможност на служителите да бъдат със семействата си в новогодишната нощ.