/ nova

За временна организация на начина на преминаване на авариралия мост над река Искър към село Горник, информираха от Община Червен бряг. Ето какво гласи съобшението, публикувано на страницата на общината:

Мирослав Петров: Очаквам апликационна форма от кмета на Червен бряг, за да я изпратим в МКБА

"Уведомяват се жителите на Община Червен бряг, че мостът на път PVN 1188 на изхода на Червен бряг - с. Горник, остава затворен за всички моторни превозни средства. Автобусните линии от общинската и областна транспортни схеми, извозват пътниците до моста и след пешеходен преход през него се прехвърлят на друг автобус и превозът на хора се осъществява както до сега.

Мирослав Петров: Ситуацията в Червен бряг е под контрол

Начинът на извозване на учениците от 29 октомври, понеделник ще бъде уточнен по-късно днес, на среща с директорите на всички учебни заведения на територията на Община Червен бряг. Информацията за извозването на учениците ще бъде оповестена чрез директорите на учебните заведения и информационните канали на общината".

Частично бедствено положение обявиха в Червен бряг заради аварирал мост

МБАЛ-Червен бряг уведомява жителите на Община Червен бряг, че има базирана линейка от страна на с. Горник, на моста на път PVN 1188, за да може да бъде улеснен евентуалният транспорт на заболели лица, своевременно от населените места, към които е затруднен достъпът. При необходимост от извозване на болни в спешен порядък, може да се обаждат на тези телефони в МБАЛ Червен бряг: 0882/ 99-08-38, 0879/ 00-56-59, 0888/ 96-26-48.