Валяк гази журналисти
Валяк гази журналисти / netinfo

С нелеп инцидент, които едва не коства живота на 12 плевенски журналисти и областния управител Цветко Цветков, завърши работната седмица в Плевен. Причината за това щеше да бъде просто безотговорността на един работник от Холдинг Пътища, които незнайно защо беше решил, че може да подкара валяка си през хората.

Инцидентът стана по време на събитие на областния управител в парк “Кайлъка”, където се асфалтира една от основните алеи. Докато съвсем спокойно групата от журналисти отразяваше събитието на средата на алеята шофьора на валяка реши, че мястото им не е там и направи опит да ги заличи от пейзажа като мине през тях.

Само своевременната намеса на Цветко Цветков, който изблъска три от журналистките, успя да предотврати ужасните последици. Слава богу присъстващите се разминаха само с уплаха. Целият екип на Дарик радио Плевен изказва благодарност към областния управител Цветко Цветков, за оказаната навреме помощ.

А този господин, който е решил, че може да минава през когото си иска, само защото се намира в превозно средство и някой му е позволил да го управлява, го съветваме сам да си подаде молбата за напускане. Господине, мястото ви не е там защото при следващата ви проява може да не успеете да натиснете спирачките на време.

Обръщаме се към неговия работодател да предприеме необходимите мерки.  За да ви направим истински съпричастни, чуйте и записа, от който сами може да прецените, какво се е случило...