/ netinfo
Сдружение „Асоциация „Докосни дъгата“ и Сдружение „Пазарджик спортува“ в лицето на д-р Денислава Ангелова и Ренета Камберова канят плевенчани да станат част от кампанията „Мисия спорт на любимите герои“ в Плевен.

Единадесетокласничка става част от Общинския съвет на Плевен

Кампанията е насочена към ученици на възраст между 6 и 10 години (1-4-ти клас), като общата цел на дейностите в нея е ориентирана към подпомагане на личностно развитие и популяризирането на физически активния начин на живот сред подрастващите.
 
Откриването на проявата в Плевен, в която ще се включат около 300 плевенски ученици, ще се състои на 2-ри декември - неделя, от 10:00 часа във волейболната зала на комплекс "Спартак" в града.
 
Очакват се много официални гости, като в спортния празник ще се включат местни клубове, както и световната шампионка и бронзова медалистка по борба Елица Янкова, световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, "златните момичета" по художествена гимнастика Христиана Тодорова и Ренета Камберова, капитанът на баскетболния Левски Асен Великов, героят от САЩ 94 Бончо Генчев и други.